TigerText: dit SMS-bericht vernietigt zichzelf over 60 seconden

Wouter Nijsen
27 februari 2010, 13:13
1 min leestijd
TigerText: dit SMS-bericht vernietigt zichzelf over 60 seconden
TigerText logo
Tiger Text

Ben jij ook iemand die af en toe een sms-bericht heeft verzonden waarvan je later denkt: oeps, dat was niet zo netjes? Of je stuurt een bericht aan iemand dat nadelige gevolgen voor je werk- of privérelatie kan hebben? Dan is er goed nieuws. De applicatie TigerText zorgt ervoor dat je later niet meer met het bericht geconfronteerd kunt worden.

Dit programma zorgt er namelijk voor dat de ontvanger het bericht niet kan opslaan of doorsturen. Zodra je een bericht met TigerText verstuurt krijgt de ontvanger een melding om de applicatie te downloaden zodat het bericht gelezen kan worden. Het bericht wordt enkel op de servers van TigerText opgeslagen en is het het telecomnetwerk nergens terug te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Met TigerText kun je zelfs een beetje Mission Impossible spelen. Het is namelijk mogelijk in te stellen binnen welke tijd een bericht zichzelf moet wissen. Is het dé applicatie voor bedriegers of zal de geïnstalleerde applicatie je bij voorbaat al verraden? De naam is volgens de ontwikkelaar overigens toevallig zo gekozen lang voordat de Tiger Woods-affaire openbaar werd. TigerText is voorlopig alleen beschikbaar voor de iPhone maar een Android-versie zal spoedig beschikbaar zijn.

Via: Mashable

Categorie: Opmerkelijk
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's