Tilburgse Kermis FM op je Android-toestel te beluisteren
Redactie

kermisfm androidDe Tilburgse kermis is misschien wel de bekendste kermis van heel Nederland. Tien dagen lang kun je genieten van de feestelijkheden, terwijl je ondertussen naar Kermis FM luistert, waar zeven radiomakers je op de hoogte houden van het laatste nieuws. Kermis FM is een initiatief om samen met de gemeente Tilburg de grootste kermis van de Benelux naar je toe te brengen. Een radio meenemen is niet meer van deze tijd, je hebt immers je Android-toestel al! Vandaar dat er nu een Android-app beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Met de app luister je naar de live-audiostream van de radiozender. Ook kun je reacties van Twitter lezen, het laatste nieuws bekijken, checken wanneer de laatste trein vanuit Tilburg vertrekt en controleren of er nog plaats is in de parkeergarages. Erg praktisch dus, waar je hopelijk na de Tilburgse Kermis ook nog iets aan hebt. Beschikt je Android-toestel over een FM-radio en wil je geen dataverkeer verbruiken, dan kun je ook afstemmen op 107.0 FM en 107.6 FM. Bladeren naar kermisfm.nl kan ook, maar dan luister je wel via je databundel.

Downloaden uit de Android Market: Kermis FM (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.