De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Timely: bloedmooie wekker-app voor je Android

Gijs Ettes
20 augustus 2013, 16:04
1 min leestijd
Timely: bloedmooie wekker-app voor je Android
timely

Timely is een wekker-app voor je Android-toestel, en wat ons betreft momenteel het mooiste alternatief op dit gebied. De app heeft een bloedmooie interface en intuïtieve besturing.

Een alarm instellen gaat bijvoorbeeld helemaal via vegen, waarmee je met stappen van vijf minuten soepel in kunt stellen wanneer je toch echt weer je bed uit moet. Als het je echt om drie minuutjes extra slaap gaat, kun je de wekker natuurlijk ook per minuut instellen.

Lees verder na de advertentie.

Daarna kun je zelf een van de vele geluiden uitkiezen die Timely bevat. Deze meeste hiervan zijn totaal niet irritant (wat natuurlijk fijn is bij een wekker) en kunnen een half uur voordat je eruit moet al beginnen met je te wekken. Hierdoor voorkom je dat je opeens uit een diepe slaap wordt gehaald. Gezonder voor je lichaam en beter voor je humeur.
https://www.youtube.com/watch?v=8hYQobl5xL4
Een andere slimme functie van Timely is dat de app je bepaalde acties kan laten uitvoeren om een wekker weg te krijgen. Zo voorkom je dat je alsnog door je wekker heen slaapt. Denk hierbij aan opdrachten als een wiskundige puzzel of een legpuzzel.

Timely niet volledig gratis

Om alles uit wekker-app Timely te halen, zul je wel enkele euro’s moeten neerleggen. Met kleine in-app betalingen kun je onder andere nieuwe geluiden, opdrachten bij het opstaan en skins voor het uiterlijk van de app downloaden. De app werkt echter prima zonder dit soort aankopen.

Download: Timely (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu