TNT Post lanceert Android-applicatie over post versturen
Redactie

tnt post androidTNT Post stuurde vandaag een persbericht dat ze twee nieuwe mobiele applicaties hebben gelanceerd. Eén ervan (Kaart Sturen) is helaas alleen geschikt voor de iPhone. De andere heet simpelweg ‘TNT Post’ en is ook voor het Android-platform te krijgen. De applicatie bevat allerlei informatie over het versturen van post. Je kunt bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde TNT-locaties opzoeken met de gps-functie. Aan de hand van je postcode, plaats of adres kun je zien waar je moet zijn voor postkantoren, brievenbussen, TNT Business Point en plaatsen waar je postzegels kunt kopen en kentekens registreren. Een andere functie is Postcodezoeker: vul straat en huisnummer in, waarna de applicatie zegt welke postcode erbij hoort. Benieuwd hoeveel postzegels er op een brief horen? Daarvoor is de functie ‘Tarievenwijzer’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Met de functie ‘Track & Trace’ volg je reeds verzonden zendingen. Ook is er een optie ‘Try Now’ waarmee je gratis producten kunt aanvragen. Momenteel kun je bijvoorbeeld maisborrelnoten of een vismagazine in huis halen. De postbode bezorgt deze producten daarna gratis bij je thuis.

Downloaden via je Android-browser: TNT Post

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.