De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Lenovo blijft onduidelijk over toekomst Moto X

Erwin Vogelaar
10 juni 2016, 21:19
2 min leestijd
Lenovo blijft onduidelijk over toekomst Moto X

De gisteren aangekondigde Moto Z wordt gezien als de opvolger van de Moto X-toestellen, maar volgens Lenovo is de Moto X nog springlevend.

Lees verder na de advertentie.

Toekomst Moto X

Sinds de eerste keer dat we van de Moto Z hoorden, begrepen we dat het toestel bedoeld was als opvolger van de Moto X-lijn. Echt zeker blijkt dit echter niet. Tegenover Android Police stelt Lenovo dat de de Moto X nog springlevend is: “Sterker nog, de Moto X Force is recentelijk in meerdere nieuwe landen gelanceerd. De Moto X en de Moto Z delen wel enkele fantastische kwaliteiten, maar uiteindelijk bieden ze verschillende ervaringen en maken ze ons portfolio robuuster voor consumenten die de perfecte smartphone voor hun benodigdheden zoeken.”

toekomst moto x

In ieder geval duidelijk is dat Moto X en Moto Z naast elkaar blijven bestaan. Wat onduidelijk blijft is of er ook nog nieuwe Moto X-toestellen gemaakt gaan worden. Het lijkt er op dat de oude Moto X nu gepresenteerd wordt als een goedkoper alternatief voor de Moto Z, zonder dat er een vervolgtoestel komt. Het is goed om ook een budgetoptie te hebben voor gebruikers  die niet het nieuwste van het nieuwste willen. De Moto Z is vervolgens het vlaggenschip dat liefhebber van smartphones moet kopen.

Gisteren heeft Lenovo de Moto Z onthuld. Het toestel komt in twee varianten. De duurdere versie is iets dikker, maar daar krijg je wel een onbreekbaar scherm en een flinke accu voor terug. De kans is groot dat er ook nog een budgetversie van de Moto Z aangekondigd gaat worden: de Moto Z Play. Wanneer dit gebeurt is nog niet duidelijk. Alle Moto Z-toestellen hebben de mogelijkheid om uitgebreid te worden met modules, of MotoMods. Lees ook ons overzicht met alle beschikbare MotoMods.

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto Z
Motorola Moto Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu