Video: Dit is de toekomst van Samsung, inclusief een koffiebeker met lcd-scherm

toekomst van SamsungDe toekomst van Samsung is volgens het Zuid-Koreaanse bedrijf gevuld met lcd-schermen. Heel veel lcd-schermen. Overal lcd-schermen. Denk aan een koffiebeker met een lcd-scherm rondom de mok, een buigbaar lcd-scherm als wekker en een lcd-scherm in je auto. Want overal waar jij bent, voorziet Samsung je graag van relevante informatie.

Deze vrij interessante visie op de toekomst van Samsung laat een wereld zien met allerlei apparaten die met elkaar zijn verbonden. In een video van drie minuten laat het Zuid-Koreaanse bedrijf zijn wereld zien, van vingerafdrukscanners tot ramen die plotseling als scherm voor videobellen kunnen dienen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

En het meest interessante is: dergelijke technologische oplossingen zijn helemaal niet zo ver weg als sommigen denken. En door de video zijn we nog benieuwder naar de Samsung Galaxy S5.

Lees meer over Samsung

De toekomst van Samsung

http://www.youtube.com/watch?v=Iz6KvO-Gvcc

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.