Placeholder

Galaxy Note II toolkitDe bekende Android-ontwikkelaar en XDA-gebruiker Mskip heeft een toolkit voor de Samsung Galaxy Note II uitgebracht. Zijn toolkits, die voor tientallen Android-toestellen beschikbaar zijn, maken het rooten, unlocken en installeren van een custom recovery of rom (Androidsoftware) erg gemakkelijk en dit gebeurt via een speciaal menu. Je hebt onder andere de keuze om automatisch de goede drivers te installeren, het toestel te rooten, ClockworkMod Recovery te installeren, een complete kopie van je smartphone te maken of alles naar de ‘oude instellingen’ terug te zetten. Voor degenen die graag hun Galaxy Note II willen rooten, is dit mogelijke eerste en erg simpele stap in de wondere wereld van het unlocken en rooten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Onderstaande afbeelding laat het beginscherm van de toolkit zien, samen met de lange reeks functies die je kunt uitvoeren.

Let wel: het rooten en unlocken van je toestel is nooit zonder risico. AndroidPlanet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.