De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Toshiba kondigt een nieuwe 10“ tablet aan

Redactie
3 januari 2011, 12:14
1 min leestijd
toshiba tablet2

De CES nadert, en dat betekent dat de nieuwsstroom op gang komt. Dit jaar zullen er vooral veel Android-tablets aangekondigd worden. Toshiba is als eerste aan de beurt. De tablet heeft nog geen naam, maar gelukkig geeft Toshiba al wel vast wat specificaties vrij van de tablet. Deze zijn niet mis!

In de tablet zit een Tegra 2-processor van NVIDIA. Daarnaast krijgt de tablet Honeycomb, de allernieuwste versie van Android die geoptimaliseerd is voor tablets. De tablet heeft een 10″ capacitief scherm met een hoge resolutie van 1280 bij 800 pixels, een twee megapixel camera aan de voorkant en een vijf megapixel camera aan de achterkant. De tablet beschikt over diverse in- en uitgangen, zoals USB, HDMI, mini-USB en een SD kaart. De achterkant van dit mooie apparaat is van rubber, zodat het makkelijk vast te pakken is en niet zomaar ergens van af glijdt.

Lees verder na de advertentie.

Qua gewicht en dikte valt het ook erg mee. Deze naamloze tablet weegt namelijk 1.7 pond (0,8 kilo) en is 0.6 inch (1,5 cm) dik. Personen die het niet hebben op een zwarte achterkant kunnen deze verwijderen en een plaat met een andere kleur installeren. Met deze mooie specificaties gaat Toshiba de concurrentie aan met de tablet van Motorola en de iPad 2. Gaan jullie voor deze tablet of wachten jullie de reviews af?

Bron: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu