Placeholder
Redactie

toshiba tablet2De CES nadert, en dat betekent dat de nieuwsstroom op gang komt. Dit jaar zullen er vooral veel Android-tablets aangekondigd worden. Toshiba is als eerste aan de beurt. De tablet heeft nog geen naam, maar gelukkig geeft Toshiba al wel vast wat specificaties vrij van de tablet. Deze zijn niet mis!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In de tablet zit een Tegra 2-processor van NVIDIA. Daarnaast krijgt de tablet Honeycomb, de allernieuwste versie van Android die geoptimaliseerd is voor tablets. De tablet heeft een 10″ capacitief scherm met een hoge resolutie van 1280 bij 800 pixels, een twee megapixel camera aan de voorkant en een vijf megapixel camera aan de achterkant. De tablet beschikt over diverse in- en uitgangen, zoals USB, HDMI, mini-USB en een SD kaart. De achterkant van dit mooie apparaat is van rubber, zodat het makkelijk vast te pakken is en niet zomaar ergens van af glijdt.

Qua gewicht en dikte valt het ook erg mee. Deze naamloze tablet weegt namelijk 1.7 pond (0,8 kilo) en is 0.6 inch (1,5 cm) dik. Personen die het niet hebben op een zwarte achterkant kunnen deze verwijderen en een plaat met een andere kleur installeren. Met deze mooie specificaties gaat Toshiba de concurrentie aan met de tablet van Motorola en de iPad 2. Gaan jullie voor deze tablet of wachten jullie de reviews af?

Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.