Toshiba Thrive Android-tablet over twee weken officieel als pre-order beschikbaar

Wouter Nijsen
2 juni 2011, 13:00
1 min leestijd
Toshiba Thrive Android-tablet over twee weken officieel als pre-order beschikbaar
Toshiba Thrive_android_tablet

Enige tijd geleden kon je hier op Android Planet al een artikel lezen over een Amerikaanse webwinkel waar je een pre-order kon plaatsen voor het nieuw Android-tablet van Toshiba. Kennelijk was deze bestelpagina toch een beetje een voorbarige actie nu Toshiba bekend heeft gemaakt dat de Thrive, zoals de tablet heet, vanaf 13 juni als pre-order beschikbaar zal zijn.

De eerste exemplaren van de Toshiba Thrive zullen vanaf juli verkrijgbaar zijn. Of dit betekent dat de tablet vanaf dat moment ook in Europa verkrijgbaar zal zijn is overigens nog niet bekend. De Thrive kost in de 8 GB uitvoering $429 en de 16 GB- en 32 GB-versie kosten respectievelijk $479 en $579. Deze prijzen zijn een stuk aantrekkelijker dan die op de pre-order pagina van J&R`s Online Store te vinden waren, waar de 8 GB Thrive $499 moest opbrengen.

Lees verder na de advertentie.

De Toshiba Thrive heeft een 10,1-inch 1280×800 touchscreen, 1 GHz NVIDIA Tegra 2 dual-core processor en Honeycomb 3.1. Toshiba laat weten de Thrive niet van een aangepaste interface te voorzien, om gebruikers een zo puur mogelijke Honeycomb-ervaring te bieden. Naast de Thrive zullen er ook een aantal tabletaccessoires beschikbaar komen zoals covers in verschillende kleuren, een dock met HDMI-aansluiting, een standaard dock en een case. Nu is het afwachten of de Thrive de niet erg succesvolle Folio 100 kan doen vergeten en de strijd aankan met ondermeer de Acer Iconia Tab en de Asus Transformer.

Laptopmag via Liliputing

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu