Placeholder

De afgelopen dagen kwam er erg veel nieuws van het Mobile World Congress. Zelfs nu – drie dagen na de start van de beurs – duiken er nog nieuwe toestellen op van fabrikanten. Zo komt Toshiba met een nieuwe Android-tablet. De Toshiba Antares heeft een scherm met een diameter van 10 inch en is uitgerust met een Nvidia Tegra 2-processor, twee camera’s en draait op Android 3.0 (Honeycomb). De verdere specificaties zijn de moeite waard: het scherm heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels, stereo-speakers en Bluetooth.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De tablet op het Mobile World Congress draait op Android 2.2, maar als het product in de winkel ligt dan wordt deze geüpdatet naar Android 3.0.

Het is te hopen dat de Toshiba Antares zo snel mogelijk naar Nederland en België komt. Aan de andere kant: hopelijk besteedt Toshiba genoeg aandacht aan deze tabletcomputer. Iedereen kent wel de rampverhalen over de Folio 100. Veel consumenten brachten deze tabletcomputer binnen enkele dagen weer terug bij de winkel, waardoor PC World stopte met de verkoop van de Folio 100.

Via: Tabletguide

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.