Toshiba’s Android-tablet komt in oktober
Redactie

Toshiba’s eerste Android-tablet ligt waarschijnlijk in september of oktober al in de winkel. De tabletcomputer heeft een scherm met een grootte van tien inch en draait op het mobiele besturingssysteem van Google. In de tablet-pc zit een NVIDIA Tegra 2-processor. Wat je dankzij deze processor kunt verwachten? 1080p video-playback, geoptimaliseerde Flash-rendering en uitstekende multitasking.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Toshiba heeft de prijs nog niet onthuld. Wij denken dat Toshiba’s eerste Android-tablet voor de prijs van een iPad over de toonbank gaat. Misschien iets goedkoper.

Er zijn overigens meer Android-tablets op komst. Zo kijken wij reikhalzend uit naar de Samsung Galaxy Tab. De Tab wordt in september onthuld op de IFA in Berlijn, heeft een display van zeven inch en een resolutie van 1024 bij 600 pixels. In de tabletcomputer van Samsung zit een Hummingbird processor, net zoals in de Samsung Galaxy S. Daarnaast is het mogelijk om DivX-films te kijken.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.