De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Tot volgend alarm’-optie verdwenen uit Android 6.0.1

Erwin Vogelaar
27 december 2015, 15:55
1 min leestijd
‘Tot volgend alarm’-optie verdwenen uit Android 6.0.1

De ‘tot volgend alarm’-optie lijkt verdwenen te zijn uit Android 6.0.1. Met deze functie kon je de prioriteitsmodus inschakelen tot het volgende alarm.

Lees verder na de advertentie.

Tot volgend alarm

Het lijkt er op dat de ‘tot volgend alarm’-optie is verdwenen uit Android 6.0.1. Met deze functie was het mogelijk om de prioriteitsmodus in te stellen totdat het volgende alarm afgaat. Gebruikers op Reddit en op andere plekken melden dat de functie plots is verdwenen. De één zag het niet meer tussen de opties staan na het herstarten van de telefoon, terwijl de ander het op het scherm zag verdwijnen.

Tot volgend alarm

Gek genoeg is het niet de eerste keer dat deze functie is verdwenen. De ‘tot volgend alarm’-optie was al eerder onderdeel van Android 5.1 (Lollipop), maar in Android 6.0 (Marshmallow) was de functie weer verdwenen. Vervolgens kwam het weer terug in Android 6.0.1, maar nu is het weer weg. De functie is niet verwijderd door een update, dus je lijkt niets  te kunnen doen om het te behouden.

Melding over het verdwijnen werd eerst gemaakt in de subreddit voor de Nexus 6P, maar ook gebruikers met andere Android-toestellen laten weten de functie niet meer te hebben. Hoewel het maar een klein onderdeel van Android is, zijn er genoeg gebruikers die functie handig vinden en gebruiken.

Het laatste nieuws over Android 6.0

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu