Track and Protect voor Android: 25 betacodes beschikbaar

track and protectTrack and Protect is een nieuwe webdienst waarmee je je Android-toestel via het web kan beheren, lokaliseren en beveiligen. Het is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Klomptek BV, in samenwerking met Android-fabrikanten. Het bijzondere eraan is dat je Android-toestel na verlies of diefstal te traceren is, ook wanneer de simkaart is verwisseld. Voordat Track and Protect voor het algemene publiek beschikbaar komt wil het bedrijf 25 Nederlandse Android-fans alvast de primeur geven: ze geven 25 betacodes weg waarmee je je Android-toestel remote kunt beheren.

Het is de bedoeling dat je feedback geeft over de applicatie aan het ontwikkelteam. Je kunt daarvoor terecht op het betaforum.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De definitieve applicatie komt half juni in de Android Market beschikbaar. De testversie is aan te vragen door een mailtje te sturen naar trackandprotect@klomptek.com, onder vermelding van je naam, telefoonnummer en type Android-toestel. De eerste 25 aanmeldingen krijgen een downloadlink naar de apk-installer en een activatiecode met toegang tot het forum voor betatesters.

De oplossing was al beschikbaar voor Symbian-toestellen. Nu komt Android erbij, met dezelfde functies: op afstand je telefoon locken of informatie over de eigenaar op het lockscreen vertonen, het telefoonnummer van de dief achterhalen, remote tracking van je toestel en op afstand wissen van contactpersonen, agenda, foto’s en dergelijke.

Meer info: Track and Protect

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.