Transdroid, een bittorrent-applicatie voor Android

transdroidTransdroid is een Android-applicatie waarmee je je BitTorrent-downloads op de computer thuis op afstand kunt bedienen. Op dit moment worden Transmission, µTorrent, BitTorrent 6+ en Deluge 1.2+ ondersteund. Via de applicatie zie je de actieve torrents, die je kunt pauzeren, herstarten of verwijderen. Minpuntje: je kunt alleen Isohunt en geen sites als Mininova of The Pirate Bay vanaf je Android-toestel doorzoeken. Wat wel kan, is dat je bijvoorbeeld op de desktop de URL van de torrent opzoeken en daarna handmatig in Transdroid invoert.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De applicatie is al een weekje of twee beschikbaar en wordt tot nu toe goed beoordeeld in de Android Market en op sites als Cyrket. De ontwikkelaar zal doorgaan om Transdroid nog beter te maken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.