De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Transformeer jezelf in een Angry Bird en win een Xperia Play

Redactie
20 maart 2011, 17:37
1 min leestijd

Op 28 maart geeft The Phone House twee Xperia Plays weg in Den Haag en in Apeldoorn. Ga op 28 maart tussen 18:00 uur en 21:00 uur naar de Venestraat 45 (Den Haag) of Hoofdstraat 91 (Apeldoorn) en verkleed je als jouw favoriete gamepersonage. Wij van Android Planet geven je alvast een paar tips: transformeer jezelf in een Angry Bird, ga verkleed als een pygmie uit Pocket God of ga als Guerilla Bob. De best verklede gamepersonage wint een Xperia Play!

“We zijn als The Phone House erg trots om dit vernieuwende toestel als eerste in Nederland te kunnen tonen en verkopen”, zegt commercieel directeur Martijn Mol van The Phone House. “Met de focus op gaming is dit toestel een waardevolle aanvulling op het bestaande aanbod en een schakel tussen de spelcomputers die wij verkopen en het smartphone assortiment. Een introductie van een dergelijk toestel vraagt om een feestelijke aanpak. Een feestje dat we graag met alle gameliefhebbers samen vieren. Wij zorgen voor pizza`s en cola en zij kunnen de Sony Ericsson Xperia Play bij ons komen bekijken, testen, kopen en zelfs winnen!”

Lees verder na de advertentie.

Win je geen Xperia Play? Dan kun je dit toestel op die dag alsnog kopen. Daarnaast krijgen kopers gratis een accessoirepakket van 75 euro, bestaande uit een Multimedia Dock en een Speakerstand.

Ben jij de winnaar? Vergeet dan niet Android Planet een foto te sturen van jou en je outfit!

Via: Postbus 31

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu