Truphone gaat VoIP-applicatie voor Android uitbrengen

Android TruphoneTruphone heeft aangekondigd dat ze een G1-versie van Truphone Anywhere gaan maken. De applicatie is nu al verkrijgbaar in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Je kunt met de applicatie bellen via VoIP over een Wi-Fi-netwerk: dat is gratis als je met andere Truphone-gebruikers belt en tegen geringe kosten als je internationaal wilt bellen.
Je kunt met de applicatie ook chatten via de instant messaging-netwerken van MSN/Live, Yahoo!, Google Talk en Twitter.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Bellen via Google Talk is ook mogelijk, waarbij je de kosten van een lokaal gesprek betaalt. Truphone is ook nog van plan Skype toe te voegen.

Er zit wel een nadeel aan deze applicatie: als je als Truphone-klant naar een niet-Truphone-gebruiker wilt bellen zul je een lokaal nummer moeten bellen, waarna Truphone het gesprek doorstuurt via de servers. Dat kost je dus belminuten.

De applicatie is al beschikbaar voor de iPhone, iPod touch, BlackBerry en Nokia.

Via: Persbericht Truphone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.