Tussentijdse update voor Acer Iconia Tab A500 beschikbaar

Wouter Nijsen
27 mei 2011, 10:53
1 min leestijd
acer-iconia

De Iconia Tab A500 is het eerste Honeycomb-tablet van Acer en één van de eerste Android 3.0-tablets die in Nederland in de winkel ligt. Met zijn 10-inch scherm, 5 megapixel camera en NVIDIA Tegra 2-processor kan de Iconia Tab A500 prima de slag met de concurrentie prima. Recent is hier op Android Planet een uitgebreide review van de Acer Iconia Tab A500 verschenen. Hoewel de Acer pas sinds kort op de markt is, is er al een software-update beschikbaar. De update brengt helaas niet de eerder aangekondigde update naar Android 3.1 maar lost een aantal “problemen” met de software op.

De eerste meldingen van de update zijn afkomstig van het Android Central Forum en het is op dit moment niet bekend of alle gebruikers de update tegemoet kunnen zien. De update van de Acer Iconia Tab A500 brengt de firmware naar versie 1.141.07 en bevat ondermeer de volgende aanpassingen:

Lees verder na de advertentie.

  • Problemen met zomer- en wintertijd opgelost
  • Verhelpt problemen met het in en uit stand-by halen van het scherm
  • Adobe Flash Player 10.2
  • Verbeterde Wi-Fi- en GPS-ontvangst
  • Ondersteuning voor zakelijke e-mail
  • Problemen met agenda-items opgelost.

Overigens kan het zijn dat je de update niet te zien krijgt wanneer je Iconia Tab A500 root-acces heeft. Heb jij een Acer Iconia Tab A500? Laat dan even weten of de update ook al in Nederland beschikbaar is.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu