Twee Googlers op Droidcon Nederland en AndroidPlanet geeft kaarten weg

Redactie
10 augustus 2011, 18:52
2 min leestijd
Twee Googlers op Droidcon Nederland en Androidplanet geeft kaarten weg

Droidcon heeft twee indrukwekkende sprekers aangetrokken voor het Adroid-event dat op 22 en 23 november in Amsterdam wordt gehouden. Het zijn de Googlers Richard Hyndman en Nick Butcher die beiden werkzaam zijn bij Google Londen. Beide sprekers ondersteunen Android-ontwikkelaars in het maken van apps van een hoogwaardige kwaliteit. AndroidPlanet geeft in samenwerking met Droidcon drie toegangskaarten weg voor dit invloedrijke Android-evenement.

Droidcon is een tweedaags evenement dat vooral is bedoeld wat de invloed van Android op de toekomst is. Het is vooral bedoeld voor ontwikkelaars, maar ook voor ontwerpers en bedrijven die gebruik maken van Android. Iedereen die geinteresseerd is kan deelnemen. In het verleden waren er presentaties van expert werkzaam bij onder meer Google, Motorola, Sony Ericsson, Reuters, Qualcomm, AdMob, CapGemini, Holland9, Device Anywhere, PayPal, Deutsche Telekom, Vodafone, Alcatel-Lucent, comScore en HTC.

Lees verder na de advertentie.

Voor Droidcon 2011 zijn Richard Hyndman en Nick Butcher van Google Londen binnengehaald. beide mannen zijn Android Developers Advocaten en het is hun taak om ontwikkelaars enthousiast te maken voor Android. Hyndman werkt al meer dan tien jaar in de mobiele industrie en is gespecialiseerd in J2ME en XHTML. Butcher heeft veel te maken gehad met het ontwikkelen voor Windows Mobile en heeft zich nu toegelegd om het verbeteren van mobiele interfaces.

Tijdens Droidcon zullen dit jaar vier thema’s centraal staat: Android@Home (gebruik van Android in huis), Ice Cream Sandwich, Android-tablets & verdere ontwikkeling en NFC & veiligheid. Meer informatie over Droidcon zoals het laatste nieuws en meer sprekers vind je op de website van Droidcon.

Gratis kaarten voor bezoekers van Androidplanet

AndroidPlanet is officieel mediapartner van Droidcon Nederland. In samenwerking met Droidcon geeft AndroidPlanet drie toegangskaarten weg. Hiervoor hoef je ons alleen maar een antwoord te geven op de vraag waarom jij op Droidcon moet zijn, via onderstaand formulier. De drie meest originele antwoorden worden beloond met een gratis toegangkaart (normale prijs 195 euro). Tot 1 september aanstaande worden inzendingen geaccepteerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu