De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Twee onbekende Android-toestellen met Android 4.2 Jelly Bean gespot

Redactie
7 oktober 2012, 14:43
1 min leestijd

Naast de Galaxy Nexus en Nexus 7 draaien ook twee onbekende en nieuwe Android-toestellen op de volgende versie van Jelly Bean: Android 4.2. De twee nieuwe toestellen hebben de codenamen Occam en Manta, waarbij eerstgenoemde misschien naar de Occam’s Razor verwijst: de mogelijke codenaam van de Motorola RAZR M of RAZR HD Nexus. Het is zeer onwaarschijnlijk dat de Occam een compleet nieuw toestel is, want Motorola heeft kortgeleden twee nieuwe Android-toestellen geïntroduceerd. Het is echter ook mogelijk dat de Occam geen Motorola-toestel is, maar de volgende officiële Nexus-smartphone (de LG Optimus Nexus?).

De Manta is een tablet, want het Android-toestel mist een specifieke mobiele code die je wel bij smartphones ziet. Het gerucht gaat dat dit de Nexus 10 is, want de codenaam Manta – een vissoort – wordt gekoppeld aan de codenamen van de Nexus 7 (Grouper) en en Motorola XOOM (Wingray en Stingray). Dit zou een indicatie kunnen zijn dat de nieuwe Nexus 10 door Motorola wordt ontwikkeld.

Lees verder na de advertentie.

Het is duidelijk dat we twee nieuwe officiële Nexus-toestellen gaan zien: een smartphone en een tablet, die beide op Android 4.2 draaien. Dat weten we zeker, de rest is – helaas – nog speculatie.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu