Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Twee versies Motorola Xoom 2 Android-tablet gelekt

Redactie
25 september 2011, 18:29
1 min leestijd
Twee versies Motorola Xoom 2 Android-tablet gelekt

Er zijn meerdere foto’s gelekt van de twee opvolgers van de Motorola Xoom tablet. Naast een nieuwe 10.1 inch variant is Motorola ook bezig met een kleinere tablet met een 8.2 inch scherm. De 10.1 inch variant is met 9 mm een stukje dunner dan de originele Xoom-tablet en heeft een betere processor. De kleine 8.2 inch Xoom 2 ‘mini’ heeft een HD IPS-scherm dat goed genoeg zou moeten zijn om een e-reader te kunnen vervangen.

De eerste Xoom 2 moet de opvolger worden van de originele Xoom. Het apparaat heeft een 10,1 inch scherm en is 9 mm dik. Hiermee is de tablet slechts 0.2 mm dikker dan de iPad 2. De Android-tablet zou een 1.2 GHz dual-core processor aan boord krijgen, 1 GB aan RAM en kan 1080p HD-video opnemen. Ook zou de batterijduur langer zijn met elf uur in plaats van tien. Motorola heeft meerdere accescoires gepland voor de Xoom 2 zoals een toetsenbordcase en een stylus (pennetje).

Lees verder na de advertentie.

Motorola Xoom 2 10.1 inch versie

De 8.2 inch media-editie heeft een HD IPS scherm met Gorilla Glass en een ntiglanslaag waarmee de tablet een e-reader zou moeten kunnen vervangen. Het chassis van de ‘Xoom 2 mini’ is gemaakt van aluminium en magnesium en de tablet zou zo’n 431 gram wegen. Net als de andere Xoom 2 heeft ook deze een ingebouwde IR-sensor (zodat de tablet als afstandsbediening gebruikt kan worden) en een subwoofer waarmee het apparaat vooral geschikt is om multimedia-bestanden mee af te spelen. De codenaam van de tablet zou ook Media Edition zijn.

Motorola Xoom 2 8.2 inch variant

Bron: This is my Next (1) (2) & Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu