De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Twee voormalige HTC-topmannen komen met smartphonemerk Kazam

Gijs Ettes
18 juni 2013, 8:50
1 min leestijd
Twee voormalige HTC-topmannen komen met smartphonemerk Kazam
Kazam

Twee ex-bestuurders van HTC komen met hun eigen smartphonemerk dat zij Kazam noemen. Het gaat hierbij om Michael Coombes, die voorheen de leiding had over HTC’s verkoopafdeling, en James Atkins, het voormalige hoofd van de Britse marketingafdeling.

Lees verder na de advertentie.

De twee voormalige HTC-bestuurders maakten hun plannen dinsdag bekend via een persbericht. Kazam gaat zich volgens het persbericht vooral richten op lokale markten, zodat het adequaat kan reageren op de snel veranderende wensen van consumenten.

“Er liggen voor nieuwe smartphonemerken momenteel echte mogelijkheden om de huidige status quo aan te vallen”, zegt James Atkins over de plannen. Kazam moet dit gaan doen. De ‘ervaring’ moet volgens Atkins niet stoppen na het kopen van een toestel.

Deze betere ervaring willen zij bewerkstelligen door het ‘strakke design, de robuuste hardware en intuïtieve technologie’ van hun toestellen te ondersteunen met onderscheidende klantondersteuning. Hoe die service precies beter wordt dan bij anderen is nog niet bekend.

Kazam komt later dit jaar met zijn eerste toestellen, en opereert momenteel vanuit Londen. In de laatste paar maanden zijn veel mensen uit de HTC-top vertrokken. Het bedrijf zag in die maanden zijn marktaandeel kelderen. Sinds de HTC One lijkt het echter weer beter te gaan met HTC.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu