Verbeterde retweet-functie Twitter snel naar Android
Redactie

De verbeterde retweet-functie waarmee Twitter medio vorig jaar testte, wordt nu uitgerold voor de webversie en de iOS-app en zal binnenkort ook zijn weg vinden naar de Android-versie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Retweet-functie Twitter: meer ruimte voor commentaar

twitter retweet-functieMomenteel is het al mogelijk om tweets van andere gebruikers in de Twitter-app te citeren en voorzien van commentaar, maar in de meeste gevallen zit je dan al gauw aan het maximum van 140 tekens.

Dankzij de verbeterde retweet-functie kun je tweets in een nieuw bericht embedden, zodat je meer ruimte hebt om er iets bij te schrijven. Daardoor  is het niet meer nodig om de oorspronkelijke tweet in te korten, zodat er niets van de context en betekenis verloren gaat. Een retweet met comment embedden, is echter niet mogelijk.

Twitter downloaden

Via de link hieronder kun je de laatste versie van Twitter downloaden. De Android-app werd gisteren geüpdatet en voorzien van  enkele bugfixes, maar bevat dus nog niet de verbeterde retweet-functie. Wanneer deze precies beschikbaar zal zijn, is nog onduidelijk.

Zit jij te wachten op deze nieuwe functie in Twitter? Laat weten in de comments waarom (niet)!

Download Twitter in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.