De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Twitter laat gebruikers nu veel langere video’s delen

Wouter Nijsen
21 juni 2016, 17:06
1 min leestijd
Twitter laat gebruikers nu veel langere video’s delen

Twitter heeft aangekondigd dat gebruikers voortaan veel langere video`s mogen delen. Filmpjes kunnen  nu tot 140 seconden lang zijn, in plaats van een halve minuut.

Lees verder na de advertentie.

Twitter video`s

Door het limiet te verhogen hoopt Twitter dat het voor gebruikers aantrekkelijker wordt om video`s op het platform te delen. De wijziging wordt ook doorgevoerd naar Vine, de video-app van Twitter. Een wat verrassende zet, aangezien Vine zich juist kenmerkte door de korte (zes seconden durende) video`s die gebruikers daar konden plaatsen.

twitter video's

Het delen van langere video`s kan via de mobiele apps van Twitter, maar de optie wordt ook toegevoegd aan de Windows- en Mac-applicatie. Twitter introduceert tegelijk ook de Watch Mode. Wanneer gebruikers op een video in hun tijdlijn tikken, krijgen zij deze in volledig scherm te zien. Watch Mode is tevens een sectie waar video`s worden verzameld die volgens Twitter de moeite waard zijn om te bekijken.

De veranderingen worden waarschijnlijk achter de schermen doorgevoerd, maar voor de zekerheid kun je checken of je de laatste versie van de Twitter-app hebt geïnstalleerd. De downloadlink vind je hieronder.

Download Twitter in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Twitter

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu