Twitteraccount @Android geopend met teaservideo Ice Cream Sandwich

Twitteraccount Android geopend met teaservideo Ice Cream SandwichGoogle heeft een officieel Twitteraccount geopend voor Android. Nu kan je @Android volgen via Twitter voor het laatste nieuws van het Android-team. Op het moment van schrijven zijn er nog maar twee tweets te lezen. Een ‘Hello World’ tweet met de melding dat Android op Twitter te vinden is en een aankondiging voor iets heerlijks dat onderweg is: Ice Cream Sandwich. Die tweet is wel heel letterlijk, want er wordt gelinkt naar een filmpje waarbij een Ice Cream Sandwich standbeeld bij Google arriveert.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De tweede tweet van @Android linkt naar een YouTube-filmpje dat laat zien hoe de Ice Cream Sandwich mascotte bij de ingang van het Google-kantoor in Mountain View (Californië) wordt geplaatst. Iets wat traditie is bij iedere nieuwe Android-versie. Zo wordt het Ice Cream Sandwich standbeeld met een grote bestelwagen bezorgt en bij de standbeelden van de vorige Android-versies geplaatst.

In nog geen 24 uur tijd heeft @Android al bijna 50.000 volgers. Eerder was er al een account van de developers van Android: @AndroidDev. Het account is aan te raden om te volgen voor iedereen die in Android geïnteresseerd is. En voor iedereen die het nog niet weet, ook Androidplanet is te vinden op Twitter. Volg @planetandroid voor het laatste Android-nieuws.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.