UE ROLL: ideale bluetoothspeaker voor strandfeestjes

Speakermerk Ultimate Ears heeft een bluetoothspeaker aangekondigd die bijzonder draagbaar is en niet bang wordt van een spatje water. De UE ROLL is IPX7 gecertificeerd en kan met een elastisch koord aan je zwembroek, rugzak of fiets worden vastgemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De UE ROLL is water- en stootbestendig

De UE ROLL is de nieuwste telg in de speakerfamilie van Ultimate Ears, waartoe ook de UE BOOM en de grotere UE MEGABOOM behoren. Net als die speakers speelt de ROLL draadloos muziek van je Android of iPhone, waarbij de ingebouwde accu garantstaat voor een accuduur van circa 9 uur. De speaker is  volgens Ultimate Ears water-, modder- en stootbestendig  en produceert genoeg geluid voor een gezellig feestje.

ue roll

Er is ook een gratis app waarmee gebruikers de UE ROLL kunnen gebruiken om gewekt te worden met hun favoriete muziek van bijvoorbeeld Spotify of Pandora. Met de app is het ook mogelijk om de speaker op afstand aan en uit te zetten of te koppelen met andere UE speakers. De app zal in de toekomst tevens  worden gebruikt om de ROLL  te updaten.

De UE ROLL wordt vanaf juli beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 129 euro. Daarmee is hij een stuk goedkoper dan de UE BOOM, die 199 euro kost.

“Muziek is gemaakt om te delen, te verbinden en om van te genieten“, zegt Rory Dooley, general manager van Ultimate Ears. “Het maakt van gewone momenten iets bijzonders en dat is exact waarvoor we de UE ROLL hebben ontworpen. Het maakt niet uit waar je bent of wat je doet, de UE ROLL zal die ervaring versterken.“

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.