Uitgebreide video van Nexus One door Google offline gehaald

google nexus oneGoogle heeft een 10 minuten durende YouTube-video van de Nexus One offline gehaald. Dat is jammer, want in tegenstelling tot eerdere video’s was deze wél scherp en ook nog eens zeer uitgebreid. Google is eigenaar van YouTube en heeft dus de mogelijkheid om de video snel offline te halen. Er wordt nog gezocht naar een alternatieve versie van de originele video. Er is al een alternatieve versie gevonden, die je hieronder kunt bekijken. Daarnaast is er een 1 minuut durende video die dezelfde persoon heeft gemaakt, waarin de grafische kwaliteiten van de Nexus One worden getoond.
Nog voordat de Nexus One officieel uitgebracht is, is het toestel al geroot, blijkt op de website MoDaCo: Superboot is een boot-image dat ervoor zorgt dat de Nexus root-access krijgt, zonder dat je de systeempartitie hoeft te flashen of de ROM hoeft te overschrijven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.