Uitgelekte Sense 6.0 video toont vernieuwde skin op originele HTC One

Gijs Ettes
17 maart 2014, 8:00
1 min leestijd
Uitgelekte Sense 6.0 video toont vernieuwde skin op originele HTC One
Sense 6.0 video

In aanloop naar de officiële onthulling van de nieuwe HTC One is een Sense 6.0 video uitgelekt waarin de vernieuwde skin in volle glorie is te zien. De video geeft een goede indruk van de interface die we straks zullen aantreffen op de nieuwe HTC-telefoon. Het filmpje zou geschoten zijn met zijn voorganger en is – ondanks dat hij al meerdere keren offline is gehaald – nog steeds te bekijken op YouTube.

Uit de Sense 6.0 video wordt duidelijk dat HTC de skin op visueel gebied niet ingrijpend heeft veranderd. Uiteraard bevinden de navigatieknoppen (terug, home, actieve apps) onderin zich dit keer wel op het display, in plaats van eronder. Daarnaast voegt de nieuwe Sense diverse veegbewegingen toe waarmee je acties kunt uitvoeren, zelfs als je toestel zich in stand-by bevindt.

Lees verder na de advertentie.

Middels veegbewegingen kun je de nieuwe HTC One uit stand-by halen en snel BlinkFeed of het homescreen met widgets openen. Met de volumeknoppen open je, als je het toestel in landschapmodus houdt, de camera-app. Nog meer kleine vernieuwingen vind je in de Sense 6.0 video hieronder.

Het laatste nieuws over de nieuwe HTC One

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu