Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung geeft verklaring voor uitgestelde Galaxy S3 Android 4.3 update

Gijs Ettes
19 november 2013, 8:00
1 min leestijd
Samsung geeft verklaring voor uitgestelde Galaxy S3 Android 4.3 update
Uitgestelde Galaxy S3 Android 4.3 update

De uitgestelde Galaxy S3 Android 4.3 update heeft voor veel morrende gebruikers gezorgd. Het toestel had eigenlijk al in oktober de update moeten ontvangen, maar de uitrol ervan is voorlopig stopgezet na enkele ernstige problemen.

Zo meldden veel gebruikers na de update een veel kortere accuduur, apps die crashen, een wifi-verbinding die constant wegvalt en veel haperingen bij het navigeren door de telefoon. Ook hadden sommige gebruikers last van volledige vastlopers waarbij ze genoodzaakt waren de batterij te verwijderen om de Galaxy S3 weer op te starten. Samsung geeft aan de problemen te onderzoeken.

Lees verder na de advertentie.

Verklaring voor uitgestelde Galaxy S3 Android 4.3 update

Samsung heeft een officieel statement gegeven voor de uitgestelde Galaxy S3 Android 4.3 update. Daarin staat dat de elektronicafabrikant onderzoek doet naar de gerapporteerde problemen met de Galaxy S3 Android 4.3 update, met als gevolg dat het updateproces tijdelijk is stopgezet. Samsung verklaart verder klanten de best mogelijke mobiele ervaring te willen bieden en doet zijn best om de updateservice zo spoedig mogelijk te laten hervatten.

Het is dan in ieder geval te hopen dat de willekeurige vastlopers, problemen met bluetooth en stotterende muziekspeler tot het verleden behoren. Daarnaast was er in de oorspronkelijke Android 4.3-update geen spoor te bekennen van beveiligingssuite Samsung Knox. De beveiligingssoftware is wel al beschikbaar op de Galaxy S4.

Lees meer over de Galaxy S3

Wil je meer over het toestel lezen of de Galaxy S3 kopen, klik dan snel verder!

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu