De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Uitpakfoto’s van de Acer Iconia Tab

Redactie
3 mei 2011, 12:56
1 min leestijd
Uitpakfoto’s van de Acer Iconia Tab
acer iconia doos

De Acer Iconia Tab ligt binnenkort in de Nederlandse winkels. Tijdens Mobile World Congress konden we deze eerste Android-tablet van Acer al even proberen, maar sinds gisteren hebben we een reviewexemplaar waarmee we écht kunnen gaan testen. De Acer Iconia Tab A500 heeft een 10,1 inch beeldscherm met een resolutie van 1200 x 800 en draait op Android 3.0 Honeycomb.

Binnenin vind je de meest recente dual-core nVidia Tegra2-processor, aangevuld met een GPU die ook Flash 10.2 ondersteunt. Voor het maken van foto’s is een 5 megapixel HD-camera op de achterzijde aanwezig. Voorop vind je nog een 2 megapixel camera voor zelfportretten en videogesprekken.

Lees verder na de advertentie.

Op de foto’s hieronder zie je onder andere de HDMI-poort waarmee je 1080p-video’s kunt afspelen op een groot televisiescherm (Full HD). Stickers op de voorkant van de tablet geven aan dat er Wi-Fi, Bluetooth 2,1 en micro-USB op zit.

[flickr]set:72157626512554723[/flickr]

Wil je zelf de Acer Iconia Tab A500 gaan kopen, dan betaal je €499 voor de uitvoering met 32 GB opslag en Wi-Fi. Optioneel is uitbreiding met nog eens 32 GB mogelijk door er een micro-SD-kaartje in te stoppen.

Binnenkort kun je op Androidplanet een uitgebreide review verwachten, maar eerst houden we het even bij deze uitpakfoto’s. Mocht je specifieke vragen hebben die in het review aan bod moeten komen, laat ze dan achter in de reacties!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's