Uitpakken maar: de HTC Magic van Vodafone

HTC Magic uitpakkenEr zijn al eerder reviews van de HTC Magic gepubliceerd. Het Duitse blad CHIP had eind februari het toestel al in handen en schreef er een review over. Het ging toen om een preproductiemodel van de HTC Magic, waarbij de knoppen nog zouden wijzigen. Intussen zijn de langwerpige knopjes vervangen door vierkante knopjes en kunnen we naast een wit exemplaar ook een zwarte verwachten.

Onderstaande uitpakvideo’s zijn afkomstig van de websites Netbooknews en Shiny Shiny. Uit de eerste video blijkt dat de verpakking en de meegeleverde accessoires nogal basic zijn uitgevoerd: alleen een usb-kabel, stroomadapter, headset en goedkoop uitziend hoesje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lees ook ons exclusieve review van de HTC Magic

In de video is de HTC Magic ook in actie te zien. De eerste toestellen schijnen in Duitsland al te worden uitgeleverd; de reviewer hieronder kreeg een zwart exemplaar met zilverkleurige knoppen in handen.

Meer filmpjes? Dat kan:

HTC Magic in vergelijking met de T-Mobile G1:

Of voor wie liever een mannelijke presentator ziet:

Via: Engadget Mobile

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.