HTC start met uitrol HTC One Android 4.4-update in Europa

Gijs Ettes
28 januari 2014, 12:38
1 min leestijd
HTC start met uitrol HTC One Android 4.4-update in Europa
HTC One Android 4.4-update

HTC is gestart met de uitrol van de uitrol HTC One Android 4.4-update in Europa, zo wordt op Twitter gemeld. Finland lijkt als eerste aan de slag te kunnen met de update, maar in Nederland en België lijkt deze nog niet beschikbaar te zijn.

Begin deze maand gingen al geruchten dat de HTC One Android 4.4-update in januari of februari beschikbaar zou worden in Europa. Ook de HTC One Mini, HTC One Max en HTC Butterfly zullen op korte termijn worden bijgewerkt naar de laatste versie van Android.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Android 4.4-update volgt spoedig

De afgelopen weken is veel te doen geweest om de Android-updates voor HTC-toestellen. Uit een uitgelekte HTC roadmap bleek namelijk dat niet alle toestellen van de fabrikant bijgewerkt worden naar de laatste versie van Android 4.4. Zo krijgen de HTC One X en HTC One X+ geen update, ondanks dat beide toestellen krachtig genoeg lijken voor de laatste versie van Googles besturingssysteem. Bij gebruikers van de toestellen leidde dit tot grote teleurstelling. Een HTC One Android 4.4-update volgt echter wel op korte termijn.

Eerder toonde een interessante HTC infographic hoe het updateproces in zijn werk gaat. Zo is goed te zien hoeveel stappen er nodig zijn voordat een nieuwe Android-versie klaar is voor gebruik. Bij providers en fabrikanten duurt het proces aanzienlijk langer dan bij Google.

→ Meer lezen over de veranderingen in de laatste Android-versie? Bekijk de Android 4.4-overzichtspagina!

Lees meer over de HTC One

Hieronder vind je het meest recente nieuws met betrekking tot de HTC One.

De beste HTC One aanbiedingen op een rij

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu