De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Uitrol T-Mobile 4G-netwerk start vandaag officieel

Gijs Ettes
18 november 2013, 8:44
1 min leestijd
Uitrol T-Mobile 4G-netwerk start vandaag officieel
T-Mobile 4G-netwerk

De uitrol van het T-Mobile 4G-netwerk start vandaag officieel, zo heeft de provider bekendgemaakt. Klanten die over een geschikte 4G-telefoon beschikken, kunnen nu aan de slag met sneller mobiel internet in Amsterdam, Rotterdam, delen van Den Haag en Utrecht.

Eerder kreeg AndroidPlanet al tips van enkele gebruikers met een Galaxy S4 die na de recente Android 4.3-update kosteloos gebruik konden maken van 4G, maar vanaf vandaag is het T-Mobile 4G-netwerk dus voor iedereen beschikbaar. De provider is van mening dat alle klanten mogen profiteren van 4G en laat het dan ook gratis instappen.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile 4G-netwerk: alles wat je moet weten

T-Mobile 4G-netwerk

De basissnelheid die voor iedereen beschikbaar is, bedraagt 15 Mb/s (datalimiet tussen 250/500MB) en de hoogst haalbare snelheid is 50 Mb/s (datalimiet tussen 5/10GB). T-Mobile 4G Android-smartphones die al worden ondersteund, zijn de Galaxy S4, HTC One, LG G2 , en ook nog de Xperia Z en Optimus G. Op www.t-mobile.nl/4G is een overzicht van alle 4G-telefoons te vinden.

Verder spreekt T-Mobile de ambitie uit dat de provider eind 2014 80 procent van de klanten in Nederland toegang biedt tot 4G. De provincies Limburg, Friesland, Groningen en Drenthe zullen naar verwachting pas in de tweede helft van 2015 gebruik kunnen maken van de snellere internetverbinding. Ook delen van Overijssel krijg pas dan toegang.

Meer lezen over T-Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu