Uitslag Droidconwedstrijd

Redactie
9 september 2011, 14:30
1 min leestijd
Uitslag Droidcon-wedstrijd

De uitslag van de Droidconwedstrijd van Androidplanet is bekend. Uit de vele inzendingen zijn na een hevig beraad van de jury drie winnaars gekozen. Zij krijgen ieder een gratis toegangskaart ter waarde van 195 euro. De drie winnende reacties onderscheiden zich vooral door scherpzinnigheid, motivatie om aanwezig te kunnen zijn en humor. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De prijswinnaars hebben inmiddels een mailtje ontvangen met daarin de instructies over hoe ze hun gratis kaartje kunnen krijgen. De overige deelnemers zijn ook gemaild met een aantrekkelijk aanbod om toch bij Droidcon aanwezig te kunnen zijn. De drie winnende reacties:

Lees verder na de advertentie.

Opzoek bij Droidcom naar Vandaag Antwoord te geven op de Vragen van Morgen

Martijn Ekhardt

Omdat ik viertien jaar oud ben en erg geïnteresseerd in technologie. En ik ben bezig met een eigen onderneming waarvan het bedrijf eigenlijk een groot IT product is voor medische toepassingen, daarom zou dit heel leerzaam zijn.

Jaap Rote

Ik heb mijn vriendinnetje zwanger gemaakt en dit is mijn allerlaatste kans op een dagje voor mezelf… 😉

Ben Hardenbol

Wil je zelf naar Droidcon toe, dan kun je op de site van Droidcon terecht voor meer details. De Android-conferentie wordt dit jaar op 22 en 23 november gehouden in Amsterdam. Tijdens Droidcon zullen dit jaar vier thema`s centraal staat: Android@Home (gebruik van Android in huis), Ice Cream Sandwich, Android-tablets & verdere ontwikkeling en NFC & veiligheid. Ook zijn interessante sprekers aanwezig zoals Googlers, het team van CyanogenMod en meer.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu