Placeholder
Redactie

Uitslag Droidcon-wedstrijdDe uitslag van de Droidconwedstrijd van Androidplanet is bekend. Uit de vele inzendingen zijn na een hevig beraad van de jury drie winnaars gekozen. Zij krijgen ieder een gratis toegangskaart ter waarde van 195 euro. De drie winnende reacties onderscheiden zich vooral door scherpzinnigheid, motivatie om aanwezig te kunnen zijn en humor. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De prijswinnaars hebben inmiddels een mailtje ontvangen met daarin de instructies over hoe ze hun gratis kaartje kunnen krijgen. De overige deelnemers zijn ook gemaild met een aantrekkelijk aanbod om toch bij Droidcon aanwezig te kunnen zijn. De drie winnende reacties:

Opzoek bij Droidcom naar Vandaag Antwoord te geven op de Vragen van Morgen

Martijn Ekhardt

Omdat ik viertien jaar oud ben en erg geïnteresseerd in technologie. En ik ben bezig met een eigen onderneming waarvan het bedrijf eigenlijk een groot IT product is voor medische toepassingen, daarom zou dit heel leerzaam zijn.

Jaap Rote

Ik heb mijn vriendinnetje zwanger gemaakt en dit is mijn allerlaatste kans op een dagje voor mezelf… 😉

Ben Hardenbol

Wil je zelf naar Droidcon toe, dan kun je op de site van Droidcon terecht voor meer details. De Android-conferentie wordt dit jaar op 22 en 23 november gehouden in Amsterdam. Tijdens Droidcon zullen dit jaar vier thema`s centraal staat: Android@Home (gebruik van Android in huis), Ice Cream Sandwich, Android-tablets & verdere ontwikkeling en NFC & veiligheid. Ook zijn interessante sprekers aanwezig zoals Googlers, het team van CyanogenMod en meer.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.