De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android Planet trakteert: download de Ultieme Android Gids

Gijs Ettes
1 januari 2016, 14:00
2 min leestijd
Android Planet trakteert: download de Ultieme Android Gids

We trappen 2016 af met een mooi cadeau voor onze trouwste lezers. Je kunt nu helemaal gratis de tweede editie van de  Ultieme Android Gids downloaden, boordevol handige tips, apps, games en reviews.  Veel leesplezier!

Het beste van Android Planet in één magazine

Op zoek naar de tofste nieuwe apps en games voor Android? Of tips om je toestel op een betere en veiligere manier te gebruiken? In deze tweede editie van de  Ultieme Android Gids  vind je alles wat je moet weten. We lichten nog meer apps uit die de moeite waard zijn, hebben de nieuwste spellen voor je getest en richten ons in een aantal nieuwe tips op onderwerpen die voor veel gebruikers steeds belangrijker worden: privacy en veiligheid. Met een paar simpele tweaks kun je meer uit je Android halen en hoef je je tegelijkertijd minder zorgen te maken over digitale inbraak.

ultieme android gids

Daarnaast vind je in deze editie een volledig vernieuwde koopgids met de 15 beste smartphones van dit moment. Handig voor als het tijd is om een nieuw toestel uit te zoeken. We laten zien voor welk toestel je het beste kunt gaan, of je nu veel of weinig te besteden hebt. Wil je meer weten, dan kun je direct de uitgebreide review op Android Planet lezen.

ultieme android gidsOok deze uitgave kun je volledig gratis downloaden als abonnee van de Android Planet nieuwsbrief. Is het je bevallen, deel het magazine dan vooral met anderen! Ook vragen en opmerkingen van jullie horen we graag.  NB: De gids is eerder naar bestaande nieuwsbriefinschrijvers verzonden. Check dus je inbox!

Schrijf je in en ontvang de Ultieme Android Gids gratis

Delen en feedback

Op Android Planet voorzien we je dagelijks van actueel nieuws, handige tips en reviews van de beste apps, games en toestellen. We volgen de ontwikkelingen met betrekking tot Android en Google op de voet en plaatsen relevante trends in een breder kader. Welke internationale ontwikkelingen hebben gevolgen voor ons land? Welke mobiele apparaten en gadgets moet je in de gaten houden? En met welke apps kun je nu écht meer uit je Android-toestel halen?

Met deze, en nog veel meer vragen in ons achterhoofd hebben we de Ultieme Android Gids  gemaakt. Is het je bevallen, deel het magazine dan vooral met anderen! Ook vragen en opmerkingen van jullie horen we graag.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu