Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Ultimate Stopwatch & Timer: gratis stopwatch voor Android

Wouter Nijsen
13 augustus 2009, 12:38
1 min leestijd
Ultimate Stopwatch & Timer: gratis stopwatch voor Android
stopwatch

Een stopwatch-applicatie is typisch zo’n programma dat gewoon handig is om op je telefoon geïnstalleerd te hebben. Bijvoorbeeld om een trainingsrondje te timen of bij te houden wie van je vrienden het snelst een biertje naar binnen kan gooien. Ultimate Stopwatch & Timer is zo’n stopwatch waarmee je dit kunt doen. Daarnaast is er nog een handige countdown-timer aanwezig voor als je bijvoorbeeld een eitje wilt koken of wilt voorkomen dat de rijst droogkookt.

De bediening is uiterst simpel, druk op de afbeelding van de stopwatch om te starten en nogmaals om te stoppen. Door onderin het scherm in de digitale weergave te klikken kun je de rondetijd registreren.  De rondetijden kunnen opgeslagen worden, zodat je de volgende keer als je gaat timen vergelijkingsmateriaal hebt.

Lees verder na de advertentie.

Ultimate Stopwatch & Timer is een behoorlijke basic stopwatch die precies doet wat je ervan mag verwachten, met die toevoeging dat de ontwikkelaar er op grafisch gebied best werk van heeft gemaakt. De applicatie is gratis te downloaden in de Android Market of direct via de QR-code.

device
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu