Ulysse Nardin Chairman: bijzondere Android-telefoon met bizar prijskaartje

Wouter Nijsen
23 maart 2010, 21:38
1 min leestijd
Ulysse Nardin Chairman: bijzondere Android-telefoon met bizar prijskaartje
Ulysse-Nardin-Chairman-Android

Ondanks de wereldwijde economische crisis is er nog steeds een markt voor kostbare en exclusieve mobiele telefoons. En je moet als miljonair wel wat te kiezen hebben natuurlijk. Zo kun je een met diamanten bezette iPhone kopen of een toestel uit de serie van het luxe-merk Vertu aanschaffen. Maar wat als je die nu al hebt en eigenlijk een luxe Android-telefoon aan je collectie wilt toevoegen. Dan is er ook voor dit luxeprobleem nu een oplossing. De Zwitserse uurwerkmaker Ulysse Nardin heeft samen met SCI Innovations de Ulysse Nardin Chairman ontwikkeld, de eerste luxe Android-telefoon ter wereld.

Lees verder na de advertentie.

Het toestel is in vijf kleuren verkrijgbaar en voorzien van een Ulysse Nardin kinetic systeem dat extra energie opwekt om zo de aanwezige accu te ondersteunen. Aan boord zijn verder een 3,2 inch capacitief touchscreen, 8 megapixel camera en 32GB geheugen te vinden. Via een vingerafdrukscanner kun je het toestel tegen oneigenlijk gebruik beschermen. Met een verkoopprijs die begint bij $12.800 en kan oplopen tot $49.500, afhankelijk van de gekozen opties, kun je er zeker van zijn dat je nieuwe speeltje behoorlijk exclusief zal blijven.

Ulysse-Nardin-Chairman-Android

Is zo’n exclusieve Android helemaal jouw ding? De Ulysse Nardin Chairman is als pre-order beschikbaar. Twijfel je nog, dan kun je beter eerst nog even rustig de folder doornemen.

Via: The Unwired

Categorie: Opmerkelijk
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's