mobiel internet laptop tabletUPC is biedt vanaf vandaag mobiel internet voor laptops en tablets aan. Handig daarbij is, dat bestaande klanten met een Alles-in-1-pakket elke maand 50MB gratis dataverkeer krijgen. Ook biedt UPC een gratis bundel aan, waarbij je alleen betaalt voor het daadwerkelijke verbruik. Je betaalt eenmalig 10 euro voor de simkaart en daarna 5 cent per MB. Dit laatste is geschikt voor mensen die geen mobiel internetabonnement voor hun tablet willen afsluiten, maar wel willen internetten als er even geen Wi-Fi beschikbaar is.

Zakelijke klanten konden al sinds juni 2011 gebruik maken van mobiel internet; nu staat het ook open voor consumenten. UPC maakt gebruik van het netwerk Vodafone en biedt een maximale snelheid van 14,4 Mbps.

Naast de gratis bundel zijn er ook bundels van 500MB (€15) en 2GB (€25). Klanten met een Alles-in-1 pakket die niet genoeg hebben aan de 50MB dataverkeer, kunnen ook deze bundels afsluiten en krijgen daarbij 50% extra data: respectievelijk 750MB en 3GB. Alle klanten krijgen een melding via sms als ze door hun bundel heen zijn.

Meer info: UPC Mobiel Internet

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.