Placeholder

Nexus One-gebruikers kunnen vanaf vandaag hun telefoon updaten met firmwareversie 2.2.2 van Google Android. Aangezien het bestandje slechts 550 KB groot is, gaat het waarschijnlijk om een kleine update. Google heeft nog geen lijst met verbeteringen uitgebracht, maar waarschijnlijk bevat de nieuwste update een fix voor de SMS-bug. Dit probleem teisterde de afgelopen maanden verschillende Android-telefoons, alhoewel het nog niet helemaal duidelijk is of het ook daadwerkelijk gaat om een bug, of dat het een fout van een gebruiker is (zie dit artikel).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Je kunt de nieuwste versie downloaden van de server van Google. Kopieer het bestand naar de SD-kaart en hernoem het naar ‘update.zip’. Zet de telefoon uit en houd de knop om het volume zachter te zetten ingedrukt wanneer je het toestel opnieuw opstart. Ga vervolgens naar beneden naar ‘Recovery’ en druk op de power-knop. Wanneer je het /!\-symbool ziet, dan moet je de power-knop en de ‘volume harder’-knop tegelijkertijd indrukken. Kies vervolgens ‘apply sdcard:update.zip’. Scroll naar ‘apply sdcard:update.zip’ en selecteer deze update.

Waarschijnlijk zullen Nexus One-gebruikers niet lang kunnen genieten van Android 2.2.2. Binnenkort komt namelijk de Gingerbread-update voor de officiële telefoon van Google. Het is echter nog niet precies bekend wanneer deze update arriveert, maar wij van Android Planet denken dat Gingerbread in februari landt.

Via: Phandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.