Update de Nexus One naar Android 2.2.2

Redactie
22 januari 2011, 11:16
1 min leestijd

Nexus One-gebruikers kunnen vanaf vandaag hun telefoon updaten met firmwareversie 2.2.2 van Google Android. Aangezien het bestandje slechts 550 KB groot is, gaat het waarschijnlijk om een kleine update. Google heeft nog geen lijst met verbeteringen uitgebracht, maar waarschijnlijk bevat de nieuwste update een fix voor de SMS-bug. Dit probleem teisterde de afgelopen maanden verschillende Android-telefoons, alhoewel het nog niet helemaal duidelijk is of het ook daadwerkelijk gaat om een bug, of dat het een fout van een gebruiker is.

Je kunt de nieuwste versie downloaden van de server van Google. Kopieer het bestand naar de SD-kaart en hernoem het naar ‘update.zip’. Zet de telefoon uit en houd de knop om het volume zachter te zetten ingedrukt wanneer je het toestel opnieuw opstart. Ga vervolgens naar beneden naar ‘Recovery’ en druk op de power-knop. Wanneer je het /!-symbool ziet, dan moet je de power-knop en de ‘volume harder’-knop tegelijkertijd indrukken. Kies vervolgens ‘apply sdcard:update.zip’. Scroll naar ‘apply sdcard:update.zip’ en selecteer deze update.

Lees verder na de advertentie.

Waarschijnlijk zullen Nexus One-gebruikers niet lang kunnen genieten van Android 2.2.2. Binnenkort komt namelijk de Gingerbread-update voor de officiële telefoon van Google. Het is echter nog niet precies bekend wanneer deze update arriveert, maar wij van Android Planet denken dat Gingerbread in februari landt.

Via: Phandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu