Update en korting voor de HTC Magic: zomeractie bij Vodafone

htc magic
Met alle aandacht voor de HTC Hero de afgelopen weken, is de HTC Magic er maar wat bekaaid afgekomen. Na de lancering hoorden we er niet zoveel meer van – behalve dan, dat de gebruikers sinds gisteren werden opgeschrikt door een software-update. Die bleek bij nader inzien niets nieuws te bevatten: sommige gebruikers merken dat het toestel iets sneller is geworden, maar de zo gewenste HTC Sense- of Rosie-update zat er nog niet bij.
Mocht je de HTC Magic nog willen kopen, dan is er nu een mooie kans. Vodafone geeft namelijk 50% korting op de abonnementskosten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De korting geldt gedurende de eerste twaalf maanden van je tweejarige abonnement en is onderdeel van een zomeractie. Andere extraatjes die Vodafone ‘weggeeft’ zijn dingen die we vanzelfsprekend zijn gaan vinden: geen aansluit- of leveringskosten en de mogelijkheid van nummerbehoud.

De HTC Magic is gratis vanaf een 2-jarig abonnement Vodafone Basis 27,50 met Zorgeloos Internet BloX.

Wie meer wil weten kan meteen naar de betreffende pagina’s bij Vodafone gaan:

    • HTC Magic (zwart)

Voor meer informatie over de toestelprijzen kun je ook in dit artikel terecht: HTC Magic kopen.

  • HTC Magic (wit)

De tip over de update kwam van Jan, bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.