Update HTC Hero naar Android 2.1: controleer je rom-versie

Redactie
18 juni 2010, 15:39
1 min leestijd
Update HTC Hero naar Android 2.1: controleer je rom-versie
android

HTC meldt dat de tweedelige update voor de HTC Hero naar Android 2.1 vanaf dit moment is gestart. Twee adviezen zijn daarbij op z’n plaats: zorg ervoor dat je een tijdig een backup maakt van je toestel én controleer of je de laatste rom-versie hebt geïnstalleerd (2.73.405.5). Dit kun je controleren door te gaan naar Instellingen > Over de telefoon > Softwareinformatie.

HTC schrijft:

Lees verder na de advertentie.

De update van de HTC Hero naar Android 2.1 wordt op dit moment aangeboden aan alle HTC Hero gebruikers. Het installeren van deze update bestaat uit twee delen en wordt Over the Air (OTA) naar gebruikers verzonden. Het eerste deel van de update bereidt het toestel voor op de volledige installatie van Android 2.1. Het tweede deel maakt de update van de HTC Hero naar Android versie 2.1 compleet. Tussen de installatie van het eerste en het tweede deel van de update, kunnen enkele dagen tot maximaal twee weken zitten.

Om deze update naar Android 2.1 succesvol te kunnen installeren op de HTC Hero, moet het toestel uitgerust zijn met de laatste Rom-versie (2.73.405.5) uitgebracht op 11 september 2009. De Rom-versie op het toestel controleren is mogelijk via het menu: instellingen – over de telefoon – softwareinformatie. Mocht het toestel nog niet zijn uitgerust met de juiste Rom-versie, dan kan deze alsnog via de website van HTC geïnstalleerd worden.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Device: HTC Hero

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Hero
HTC Hero
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's