De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Update HTC One X moet batterijproblemen verhelpen

Redactie
18 april 2012, 19:05
1 min leestijd
Update HTC One X moet batterijproblemen verhelpen
htc one x

HTC heeft een update uitgebracht voor de HTC One X, die de accuduur verlengt en diverse bugs oplost. De update komt over-the-air binnen op toestellen van Nederlandse gebruikers. Versienummer 1.28 moet het huidige versienummer 1.26 vervangen en bevat geen verdere functionele verbeteringen of vernieuwingen. De HTC One X bleek bij sommige gebruikers binnen een halve dag leeg te raken, ook bij matig gebruik.

De oorzaak zou liggen door een standaard meegeleverde app voor energiebeheer voor de Tegra 3-processor, die in een verkeerde map was geplaatst. Daardoor was de app niet actief en liep de batterij opvallend snel leeg.

Lees verder na de advertentie.

De HTC One X is het topmodel in de lijn One-smartphones die HTC momenteel op de markt heeft. Het toestel is nog geen twee weken geleden in de winkel verschenen en is de eerste smartphone met een quad-core Tegra 3-processor van Nvidia. De One X heeft een groot 4,7-inch scherm met een resolutie van 720p. Daarnaast is er een HTC One V als budgetmodel, die al in Nederland te koop is. De HTC One S komt later dit voorjaar op de markt en is de eerste smartphone met een vernieuwde Qualcomm-processor.

Heeft dit artikel je geholpen?
HTC One X
HTC One X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu