Update naar Android 2.1 voor Motorola Droid
Redactie

Op dit moment wordt de update van de Droid naar Android 2.1 getest door het testteam bij Verizon. De update zal daarom niet lang meer op zich laten wachten.

Deze Android-versie is dezelfde die afgelopen week onder gebruikers van de Nexus One werd verspreid, ook nu met Google Goggles voorgeïnstaleerd. Ook hebben de Android-browser en Google Maps vanaf nu multitouch, net zoals de Nexus One.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het homescherm is echter niet hetzelfde als de Nexus One. De Droid zal het moeten blijven doen met de ‘drawer’ die omhoog komt in plaats van het 3D-startmenu. Ook zitten er geen geanimeerde wallpapers in, maar wel de nieuwe weer- en nieuwswidgets voor het homescherm.

Een precieze datum is niet gegeven maar als het testen goed verloopt, kan het niet lang duren. Of de Motorola Milestone deze update krijgt is nog niet bekend maar de kans is wel groot aangezien hij bijna identiek is aan de Droid.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.