Update naar Android 2.2: HTC Desire na het weekend, Samsung Galaxy S in september

Wouter Nijsen
30 juli 2010, 21:53
1 min leestijd
Update naar Android 2.2: HTC Desire na het weekend, Samsung Galaxy S in september
Samsung Galaxy S

Samsung-UK heeft via hun officiele Twitter-account laten weten dat er in september een update naar Froyo (Android 2.2) voor de Samsung Galaxy S beschikbaar zal komen. Volgens het bericht wordt er op dit moment nog hard aan de update gewerkt en zal deze beschikbaar komen voor alle netwerken. Of hiermee alleen de netwerken in de UK bedoeld worden of alle netwerken in Europa is op dit moment nog niet duidelijk. Met deze update zou de Samsung Galaxy S ook kunnen profiteren van de verbeteringen die Froyo te bieden heeft.

Op dit moment is de Froyo-update alleen nog beschikbaar voor de Google Nexus One. Eerder was er sprake van dat de HTC Desire afgelopen week een update naar Froyo zou krijgen, maar die uitrol is een beetje vertraagd. HTC geeft op hun Facebook-account aan dat de eerdere aankondiging iets te voorbarig is geweest.

Lees verder na de advertentie.

We waren iets te enthousiast met onze eerdere aankondiging, maar de Android 2.2 (FroYo) update voor de HTC Desire wordt vanaf de komende dagen uitgerold! Door de beperkte bandbreedte wordt dit gefaseerd gedaan. Gebruikers van een HTC Desire krijgen automatisch een melding voor de update. De update voor operator-specifieke toestellen volgt in de komende weken.

Uit tests is gebleken dat Froyo aanmerkelijk sneller is dan Android 2.1 en ondersteuning biedt voor Adobe Flash Player 10.1. Volgens sommige geluiden is Android 2.2 de versie die pas goed de kracht van Android laat zien.

Via: Mashable

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: Android
Device: HTC Desire

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's