Updates voor de HTC Desire HD en Desire Z beschikbaar

Redactie
27 december 2010, 13:04
2 min leestijd
htc-desire-hd

De nieuwe updates voor de HTC Desire HD en Desire Z zijn beschikbaar. Versie 1.72.405.3 is 40 MB groot en zet Android 2.2.1 op jouw Desire HD of Z. Geen Gingerbread helaas! De update lost enkele bugs op en zorgt ervoor dat de camera nog sneller reageert op handelingen. Daarnaast komen er meldingen binnen dat de kwaliteit van de HD-video’s verbeterd is en dat de snelheid van de toestellen is toegenomen.

Je kunt wachten tot je de melding automatisch binnenkrijgt in je systeembalk, of handmatig checken of er een update klaarstaat. Ga naar Instellingen -> Over de telefoon -> Systeemsoftware-updates -> Nu controleren om te kijken of de update gearriveerd is.

Lees verder na de advertentie.

De update wist niet je aanwezig gegevens, maar het is aan te raden om voor de zekerheid alvast een backup te maken. Ook is het verstandig om de 40 MB grote update via Wi-Fi binnen te halen, omdat dat een stuk sneller gaat.

Over de HTC Desire HD

De HTC Desire HD met HTC Sense is een uniek multimedia device met een scherp 4,3 inch LCD-scherm, Dolby Mobile en surround sound. Om razendsnel multimedia content te laden en bekijken is het toestel als eerste voorzien van een 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon processor. De HTC Desire HD maakt het mogelijk video in HD (720 pixels) op te nemen en heeft een 8 megapixel camera met dubbele flitser en gezichtsherkenning zodat je, ongeacht de tijd van de dag of locatie, altijd haarscherpe foto`s van je vrienden maakt.

Over de HTC Desire Z

De HTC Desire Z is de ideale mobiele telefoon voor mensen die altijd onderweg zijn. Het toestel maakt het eenvoudig altijd in contact te blijven met je vrienden en collega`s. De HTC Desire Z heeft een uniek schuifmechanisme waarmee onder het touchscreen een QWERTY-toetsenbord tevoorschijn komt. Dit toetsenbord heeft enkele makkelijke sneltoetsen waarmee je direct toegang hebt tot diensten zonder daarvoor menu`s te hoeven raadplegen.

Via: Eurodroid

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire HD
HTC Desire HD
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's