De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Update voor Firefox Beta zorgt voor nfc- en webrtc-ondersteuning

Gijs Ettes
12 augustus 2013, 13:12
1 min leestijd
Update voor Firefox Beta zorgt voor nfc- en webrtc-ondersteuning
firefox beta 2

De laatste update voor de Firefox Beta-app van Android introduceert onder andere de mogelijkheid om tabs te delen via nfc, en meer handige nieuwe functies.

Dit delen van tabs via nfc gaat simpelweg door het aantikken van elkaars telefoon, als nfc aanstaat natuurlijk. Webrtc is een nieuwe standaard voor html5 die de mogelijkheid tot live communicatie over het web biedt. Denk dus aan ondersteuning voor videobellen en bestanden delen zonder dat daar plugins voor nodig zijn.

Lees verder na de advertentie.

De Reader en Reading List laat je dankzij de update nu wisselen tussen een zwarte of witte achtergrond bij het lezen. Dit kan automatisch gaan, afhankelijk van het beschikbare licht, of handmatig. Een simpele druk of de Reader-knop zorgt er nu bovendien voor dat een bepaald artikel direct in de Reading List wordt geplaatst, zonder eerst naar de Reader te hoeven gaan.

firefox beta 1

De update voor Firefox Beta brengt ook nog wat andere kleinere verbeteringen met zich mee. Zo is er nu ondersteuning toegevoegd voor Catalaans, Brits en Zweeds. Quickshare biedt tot slot toegang tot alle voor jouw toestel beschikbare services om content mee te delen, zoals e-mail, sms of sociale netwerken.

Download: Firefox Beta (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu