De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Updates voor de Market, camera en muziekspeler

Redactie
14 april 2011, 9:11
1 min leestijd

‰én van de verbeteringen in Android 2.3 is de gebruikersinterface. Hier merken de meeste mensen niet zoveel van, omdat fabrikanten vaak een eigen grafische schil hebben. Deze grafische schillen waren in de tijd van versies als Donut niet vervelend, aangezien de interface van Android er niet veel beter uitzag. Maar sinds 2.3 is dat aan het veranderen. Google is overigens nog lang niet klaar met het verbeteren van de interface. Dat is te zien aan een aantal updates en een vernieuwde app die zijn uitgelekt.

Het lekken begon met de testversie van de Market. Deze ziet en is bijna hetzelfde als de Market die we nu hebben. Toch is er een nieuwe toevoeging: leeftijdsclassificatie. Zodra deze nieuwe Market-applicatie uitkomt is dus te zien voor welke leeftijdsgroepen een applicatie beschikbaar is. Het is al sinds 2010 een vraag van Android-gebruikers om meer informatie te krijgen over applicaties in de market.

Lees verder na de advertentie.

De grootste update is dat de muziekspeler een nieuw uiterlijk en duidelijk veel overeenkomsten heeft met de muziekspeler van Honeycomb. Of het nieuwe design beter is dan het bestaande is persoonlijk, zelf vind ik dat die in ieder geval een stuk gebruiksvriendelijker is geworden d.m.v. popups en betere positionering. Ook bevindt er in de instellingen een optie voor een ‘gestreamd muziekaccount’ oftewel: de muziekstreaming dienst van Google. Helaas is met deze optie nog niks te doen.

Naast de Market en muziekspeler zijn er nog drie andere applicaties opgedoken met de volgende namen: “Google Gallery 3D New 10.2”, “Google-camera v12” en “Google Desk Clock 10”. Helaas werkt alleen de nieuwe camera-applicatie en heeft deze (nog) erg kleine aanpassingen in het design.

Download de apk’s hier.

Bron: Techfrom10

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's