De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Op deze datum krijgt jouw Samsung-smartphone Android 14

Mike Peek
13 november 2023, 9:09
2 min leestijd
Op deze datum krijgt jouw Samsung-smartphone Android 14

Samsung maakt bekend op welke datum zijn smartphones een update krijgen naar Android 14. We zetten alle data voor je op een rijtje, zodat je snel kunt checken wanneer jouw toestel aan de beurt is.

Lees verder na de advertentie.

Samsung brengt Android 14 naar deze smartphones

Eind oktober bracht Samsung al Android 14 met One UI 6 naar de Galaxy S23-lijn, maar de fabrikant biedt natuurlijk nog veel meer smartphones en tablets aan. Veel recente toestellen worden de komende tijd ook bijgewerkt naar de nieuwe versie van het besturingssysteem.

Samsung heeft nu zelf bekendgemaakt in welke maand dat gebeurt. Staat jouw smartphone ertussen? Check snel het overzicht! Waarschijnlijk komen er later nog andere (oudere) telefoons en tablets bij.

November 2023:

Samsung Galaxy A54
Samsung Galaxy A54

December 2023:

Januari 2024:

Samsung Galaxy Z Flip 3
Galaxy Z Flip 3

Februari 2024:

Dit moet je weten over Android 14

Android 14 is een vrij bescheiden update van het besturingssysteem. Je kunt nu je vergrendelscherm aanpassen aan jouw voorkeuren en ook is de software weer een stukje veiliger en privacyvriendelijker. Voor slechtzienden is bovendien de vergrootglas-functie verbeterd. Daardoor is het makkelijker om informatie op het scherm te vergroten.

Wil je meer weten? Lees dan onze review van Android 14. Heb je geen smartphone van Samsung en ben je benieuwd wanneer jouw toestel aan de beurt is? Check dan het Android 14-updateoverzicht.

Op de hoogte blijven van het laatste Samsung-nieuws? Download dan de gratis Android Planet-app en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Volg ons ook op InstagramTwitterGoogle Nieuws of Facebook.

Lees het laatste nieuws over Samsung:

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu