De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vacature: Android Planet en iPhoned zoeken een junior en senior redacteur!

Lars Paymans
24 juli 2019, 12:04
3 min leestijd
Vacature: Android Planet en iPhoned zoeken een junior en senior redacteur!

De redactie van Android Planet en iPhoned gaat uitbreiden! Per direct zijn we op zoek naar zowel een junior als senior redacteur. Heb jij een passie voor tech die je wil delen met onze lezers? Solliciteer dan nu!

Android Planet en iPhoned zoeken nieuwe redacteuren

BigSpark, de uitgever van Android Planet en zustersite iPhoned, is op zoek naar nieuwe redacteuren. Per direct hebben we ruimte voor zowel een junior als senior redacteur om onze techredactie te versterken. Je verdiept je in de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van smartphones en mobiele technologie en vertaalt dit voor een publiek van maandelijks meer dan 2,7 miljoen gebruikers.

androidplanet

Dit ga je doen als techredacteur bij Android Planet en iPhoned

Hoe ziet zo’n werkdag er nou uit op onze redactie? Vanaf je eerste dag mag je direct aan de slag, onder andere met de volgende zaken:

  • Unieke content maken, elke dag opnieuw met een onderscheidende en kwalitatieve invalshoek. Denk hierbij aan inspelen op actuele gebeurtenissen of een trend, maar ook op meer duurzame gidsen en tips die langere tijd van betekenis blijft voor onze gebruikers;
  • Testen en reviewen van de nieuwste smartphones, tablets, gadgets en apps. Met jouw deskundigheid weet je de voor- en nadelen bloot te leggen en dit te vertalen naar een objectief en onafhankelijk (koop)advies;
  • Gidsen en toestelpagina’s maken, waarin je gebruikers gericht helpt met het maken van betere (aankoop)keuzes;
  • Ontwikkelingen en trends in perspectief plaatsen, interviews opzetten en checken of de feiten kloppen. Je verdiept jezelf in een thema en vertaalt deze naar kwalitatieve opinie en/of achtergrondartikel;
  • Met hulp van onze videoredacteur vertaal je geschreven content naar videovorm en draag je bij aan de groei van onze YouTube-kanalen;
  • Meedenken over nieuwe manieren om onze websites beter te maken en onze doelgroep nog beter te informeren en amuseren met onze content.

Zo is het om bij BigSpark te werken

Bij BigSpark werken we met een jong en ambitieus team aan betekenisvolle concepten en ideeën, waarmee we het verschil kunnen maken. Dit doen we vanuit onze werklocatie in Nijmegen, vlak naast het Centraal Station. Ons team bestaat uit meer dan 15 professionals en een selectie van de beste online experts uit de regio.

Onze sites, apps en prijsvergelijkers zitten boordevol unieke content en innovaties waarmee we een unieke positie in de markt innemen. We zijn er vol op gericht deze positie verder uit te bouwen. Je krijgt bij BigSpark de kans om echt de diepte in te gaan en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Meer weten of direct solliciteren?

Wil je meer weten over de functie en wil je eens koffie drinken met het team zodat je het bedrijf kan zien, kennis kan maken met je toekomstige collega’s en inhoudelijk vragen kan stellen om te kijken of er een match is? Hier staan wij zeker voor open, je bent van harte welkom!

Heb je nog vragen over de functie van techredacteur? Neem dan contact op met Lars Paymans via lars@bigspark.com, per telefoon op 024 – 737 01 91 of de onderstaande links. Wat voorbeelden van je eigen werk meesturen mag natuurlijk altijd, graag zelfs!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu