De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Value Pack voor Samsung Galaxy S gelekt

Redactie
7 januari 2012, 18:08
1 min leestijd
Value Pack voor Samsung Galaxy S gelekt
Value Pack voor Samsung Galaxy S gelekt

Of Samsung nu wel of niet een Value Pack voor de Galaxy S gaat uitbrengen is nog steeds niet duidelijk, maar het is nu wel zeker dat de fabrikant eraan gewerkt heeft omdat een vroege versie van de ROM is gelekt. SamMobile is in handen gekomen van de software die enkele eigenschappen van Android 4.0 Ice Cream Sandwich op Gingerbread mogelijk maakt. Zo voegt het Samsung Galaxy S Value Pack onder meer Face Unlock en de mogelijkheid om foto’s te maken tijdens het filmen toe.

Andere nieuwe functies zijn een snellere rotatie van het scherm, een snellere browser en kleine veranderingen in de interface. Ook de foto-editor van de Galaxy S II en het lockscreen van de Galaxy Note zijn toegevoegd aan de ROM. Als je het Value Pack zelf wilt installeren kun je op het XDA-forum instructies vinden hoe dit te doen. Installeren op eigen risico natuurlijk.

Lees verder na de advertentie.

Het zelf installeren van het Value Pack is misschien wel de enige optie om deze nieuwe functies op je Samsung Galaxy S te krijgen, omdat namelijk nog steeds niet duidelijk is of Samsung van plan is om de software officieel uit te brengen. De firmware is gebaseerd op Android 2.3.6 en heeft als bouwdatum 29 december 2011. Een dag later werd voor het eerst bekend dat Samsung bezig was met het maken van een Value Pack. Het kan natuurlijk zo zijn dat de software niet goed genoeg bleek te zijn en het project daarom compleet geschrapt. Hieronder enkele screenshots van het Samsung Galaxy S Value Pack.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu