Vanaf 12 maart betaalde Android-applicaties in UK

uk-mapBritse G1-bezitters kunnen vanaf morgen eindelijk betaalde applicaties kopen. Vanaf 12 maart zullen de applicaties op Android Market beschikbaar zijn, zo blijkt uit een live-verslag dat Pocket Gamer maakte tijdens een Android-bijeenkomst van T-Mobile in Londen. Richard Warmsley, het hoofd van internet en entertainment van T-Mobile UK, bevestigde nog eens dat de G1 op dit moment verantwoordelijk is voor 20% van de T-Mobile-verkopen. Het zit daarmee op 70% van de iPhone-verkopen in de UK.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De meest gedownloade Android-applicaties zijn op dit moment: The Weather Channel, MySpace Mobile, ShopSavvy, Daily Horoscope, Free Dictionary, RingDroid, BarScanner, SaveMMS en CompareEverywhere. T-Mobile ziet de toekomst van Android rooskleurig in en is van plan om in het vierde kwartaal van 2009 meerdere Android-telefoons op de markt te brengen en mogelijk ook Android-tablets en UMPC’s.

Via: Pocket Gamer

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.